English (United Kingdom)Hungarian (formal)

Foglaljon szállást online a SZEMESI VILLA családias hangulatú szobáiban.Csak kattintson a szállásfoglalás oldalon a naptárban a választott szoba sorában az érkezése kívánt napja kockájára, majd a felnyíló ablakban válaszoljon a kérdésekre és foglaljon azonnal. 24 órán belül válaszolunk. (zöld=szabad) (piros=foglalt)

A nagyobb szállásfoglaló rendszerek minősítései:


Szuper Szállás - Szemesi Villa Balatonszemes
Szemesi Villa Balatonszemes
Vendégeink által korábban írt vélemények:
 
Mindennel teljesen elégedettek vagyunk! Remélem lesz még alkalom visszatérni. Köszönjük!
Haszon Béla (2012. június)
 
Nagyon jól éreztük magunkat.A tulajdonos segítőkész de mégis ézsrevétlen :)VÍzpart nagyon közel van,kedves barátságos kertben lehetett reggelizni.Mi Csak  ajánlani tudjuk mindenkinek.És nagyon barátságos szép kis város,a platánsoros főutcáját pedig látni kell ,na mega a Latinovits múzeumot is.... és még sok mindent.
Pál Zsolt (2013. július) 
 
A nagy hazatérés után még vágyakoztunk vissza,nagyon jó csak sajnos kevés napot foglaltunk,de ebből tanultunk.A szállás ideális a pihenésre,hiszen csönd van ,a vízhez igazán közel van,gyönyörű fás sorok veszik körbe az egész tájat.A kedves tulajdonos mindenben a segítségére áll a vendégeknek ..köszönjük e pár szép napot..Kozel Kriszta (2014.július)

 

Vélemények

Itt Ön is leírhatja a véleményét a SZEMESI VILLA szálláshely szolgáltatásairól, de várjuk a kritikát (mit kellene kijavítanunk) és a javaslatokat is (mit tehetnénk még a vendégeink kellemesebb nyaralása érdekében):

 

Vélemény küldése

Feladó e-mail címe 
Tárgy 
Feladó neve 
Az Ön véleménye 
Biztonsági szó:*  
 Kérem segítsen elkerülni a SPAM-okat!
  Másolatot kérek
    
Webes KГЎrtyaelfogadГі KereskedЕ‘: BX'91 Kft. / BX'91 LTD.VГЎsГЎrlГіi tГЎjГ©koztatГі / Customer information ⋅ Az internetes kГЎrtyaelfogadГЎst biztosГ­tja az OTP Bank NyRt. The Internet card acceptance provides the OTP Bank Plc.