English (United Kingdom)Hungarian (formal)

Foglaljon szállást online a SZEMESI VILLA családias hangulatú szobáiban.Csak kattintson a szállásfoglalás oldalon a naptárban a választott szoba sorában az érkezése kívánt napja kockájára, majd a felnyíló ablakban válaszoljon a kérdésekre és foglaljon azonnal. 24 órán belül válaszolunk. (zöld=szabad) (piros=foglalt)

BALATONI NYARALÁSHOZ VÍZKÖZELI SZÁLLÁST KÍNÁLUNK

Örömmel jelentjük be, hogy tavaly novemberben sikerült a magánszálláshelyünket Panzióvá átminősíttetni. Ez csak számunkra jelent változást. A vendégeink a SZEMESI VILLA / Berecz Panzió név változáson kívül semmi más változást nem fognak tapasztalni, mivel eddig is ezen a színvonalon működtünk, eddig is adtunk reggelit minden vendégünknek, aki igényelte...... A főszezont felújított szobákkal, az 1. és 5. szobák új fürdőszobájával fogjuk megkezdeni.

Néhány héten belül megnyitjuk új honlapunkat is, melyben a SZEMESI VILLA / Berecz Panzió mellett májustól a családi vállalkozásunk által üzemeltetett új építésű 2 szobás Berecz Apartmanokról is tájékozódhatnak. Szervezetileg ide fog tartozni a volt 7.lakás is, amit az idén utoljára még magánszálláshelyként működtetünk (Ady E. u. 9. fsz.7).

Balatonszemes vízparti üdülőrészében a szabad-strandtól 50 m-re található a   SZEMESI VILLA **.

Az utcában van több étterem, a szomszédban fagyizó, a közelben ABC, pékség, büfé, kávézó, étterem, butikok, mozi, élményfürdő…

Az 1920-as években épült és frissen felújított villában az emeleten külön bejáratú 5 db (2-3-4 ágyas) szobát (apartmant) rendeztünk be hagyományosan fa bútorokkal.
A földszinti 2 szobás APARTMANhoz télikert (biliárd-asztallal), szaletli alatti terasz és udvar-használat is tartozik.
A szomszéd társasház földszintjén a 7. (garzon) lakásban a gyerekeknek izgalmas (kuckó)ágyat építettünk.

A szobák leírása (felszereltségük):

Az        1. szoba         2 ágyas (11 nm-es szoba, hűtő, TV), a saját mellékhelyiségei: előszoba, fürdőszoba(ülőkáddal) és WC a folyosóról nyílnak

A          2. szoba        4 ágyas (18 nm-es szoba, hűtővel, TV+SAT, KLÍMA, pótágy: kinyitható fotelágy):  előszoba, fürdőszoba (tuskabinnal)

A          3. szoba        3 ágyas (15 nm-es szoba, hűtő, digi TV, KLÍMA, pótágy: fotelágy):  előszoba, fürdőszoba (zuhanyfülkével), ERKÉLY

A          4. szoba        3 ágyas (18 nm-es szoba, hűtő, TV+SAT+DVD, KLÍMA, pótágy:fotelágy):  előszoba, fürdőszoba (tuskabinnal), BALKON

Az        5. szoba        2 ágyas (14 nm-es szoba, hűtő, TV+SAT, pótágy:fotelágy):  fürdőszoba (zuhanytálca), TERASZ az utca felé

A fsz.   6. szoba június 1-től a bővítéssel, felújítással apartmanként foglalható:

            6. apartman 4 ágyas (2 szobás, összesen 60nm, hűtő, TV+SAT, 2 KLÍMA, pótágyak: fotelágy és 2 kanapé), fürdőszoba (nagy sarokkáddal), télikert                                                                                (biliárd-asztallal), egyik hálószobában franciaágy, a másikban 2 különálló heverővel, felszerelt minikonyha mosogatóval, mikrohullámú sütővel,                                                                            elektromos főzőlappal, tea és kávéfőzővel, edényekkel, evőeszközökkel, hűtővel stb., TERASZ étkezőasztallal.

A földszinten a gáztűzhellyel, mosogatóval, kávéfőzővel, mikrohullámú sütővel, nagy hűtővel és a szükséges eszközökkel felszerelt közös konyhában főzési lehetőség is van és a szobák  teraszain, vagy a földszinten a közös, fedett és fűthető épületben (faházban) a reggeliző-étkezőben, az udvaron étkező asztal- székekkel  áll étkezés céljára a vendégeink rendelkezésére. Az udvaron a tetővel védett asztalon-padokon (6 személyes sörpadokon) is kényelmesen lehet étkezni.

Igény esetén babaágyat-babakádat is biztosítunk és kerékpárokat (férfi-női-gyerek méretben) is tudunk kölcsönözni.

A szobákban és az udvaron is  WIFI internet kapcsolat áll a vendégeink rendelkezésére.

SZEMESI VILLA Balatonszemes, Ady Endre u. 11. BX'91 Kft és Berecz Gyula

 
Webes KГЎrtyaelfogadГі KereskedЕ‘: BX'91 Kft. / BX'91 LTD.VГЎsГЎrlГіi tГЎjГ©koztatГі / Customer information ⋅ Az internetes kГЎrtyaelfogadГЎst biztosГ­tja az OTP Bank NyRt. The Internet card acceptance provides the OTP Bank Plc.